Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Alan Walker & Ava Max - Alone pt II
Naptár ikon
2020. október 25. vasárnap Bianka napja van.
Létrejött a 10 Millió Fa - Szigetszentmiklós csoport!
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Létrejött a 10 Millió Fa - Szigetszentmiklós csoport!
Elválasztó

Minden magyarnak legyen fája. 

A közösség tagjai részesei lehetnek annak a kezdeményezésnek, amely országszerte új fák tömegének, szám szerint 10.000.000 darabnak a mihamarabbi elültetésére vállalkozik.
Céljuk, hogy minél több fát ültessenek Szigetszentmiklóson és ehhez várják olyan támogatók, önkéntesek jelentkezését, akik tenni szeretnének a városi zöldfelület növeléséért, környezetünk javításáért, illetve hozzá kívánnak járulni a klímavédelemhez. Több módon is tudjátok támogatni a közösséget: facsemeték felajánlásával, ültetésben való aktív részvétellel, anyagi támogatással, illetve felajánlhattok területet, ahova ültethetnek.
Nonprofit alapon és politikamentesen működnek! Nem kívánják semelyik politikai párt semmilyen célját szolgálni vagy épp azzal szembe menni. Nem az állam, vagy az önkormányzatok feladatai helyett, hanem azokat kiegészítve, erőfeszítéseiket megsokszorozva szeretnének lehetőséget adni mindenkinek az aktív cselekvésre! A pártpolitikától mentesség mellett együtt szeretnének működni a helyi és központi felelős állami szervezetekkel. Az első közösségi eseménnyel kapcsolatban rövidesen bővebb tájékoztatást adnak a kezdeményezés Facebook-oldalán. 
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink